Blå Vägen deltar på SKoopis företagsmässa 8-9 april

Den 8-9 april bjuder Skoopi in till 2015 års Sociala Företagsmässa på Stockholm City Conference Center (Norra Latin). Förutom en mässa med utställningar kommer vi erbjuda ett gediget seminarieprogram, årets bästa mingel och mässfest och en paneldebatt med rikspolitiker bl a om de arbetsintegrerande sociala företagens villkor.Vill ni träffa riksdagsledamöter, ministrar, handläggare och tjänstemän på olika myndigheter, representanter för kommuner och landsting, ideella organisationer och människor och företag med ett engagemang för arbetsintegrerande sociala företag – då ska ni komma till Skoopis Sociala Företagsmässa 2015.

Vi på Blå Vägen deltar!

ANMÄLAN
.
För att anmäla dig som deltagare klicka här.

Goodiebag till alla deltagare som föranmält sig!

Ramprogram
Onsdag 8 april
11.00-17.00 Mässa och seminarieprogram
19.00-ca 22.00 Mässfest för anmälda

Torsdag 9 april
10.00-14.00 Mässa och seminarieprogram
14.30-16.30 Årsstämma för Skoopis medlemmar

Mässfest – Årets Mingel!
Första mässdagen avslutas med en riktig fest för mässutställare, partners och sponsorer! Ni erbjuds mingeltallrik och underhållning (öl, vin och alkoholfria drycker finns till försäljning och betalas på plats). Anmälan till Årets Mingel sker via webben i samband med anmälan som utställare eller deltagare. Pris per person: 225 kr.

Inträde för deltagare
Inträdet för deltagare och allmänhet är 100 kr/dag. Om biljetten köps via nätet kostar det 150 kr för båda dagarna. I inträdet ingår fri entré till seminarierna. På plats gäller regeln först till kvar
 
Sociala företag skapar tillväxt
De arbetsintegrerande sociala företagen har som övergripande mål att skapa arbetstillfällen för de som står utanför, eller som inte fått tillträde till arbetsmarknaden, på grund av funktionsnedsättning eller andra arbetshinder.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter