Bilder från Omställningsgatan 6-7 oktober

Helgen 6-7 oktober var Blå Vägen en del av arrangemangen kring Omställningsgatan i Norrmalmskyrkan i centrala Stockholm. Detta var en del av den s.k. omställningsrörelsen, som jobbar för ett mer hållbart samhälle ur klimatsynpunkt genom mer lokalproducerade varor och tjänster. I England har rörelsen exempelvis bidragit till att restauranger börjat odla sina egna grönsaker på hustak mitt inne i storstäderna. 

 

Ulla-Mai Ceder Lindberg och Erik Lindberg från Blå Vägens ledning talade på ett av de seminarier som hölls under helgen om den sociala ekonomin och dess roll i en omställning till ett mer socialt och ekologiskt hållbart samhälle. 

 

 

 

Fotograf Olle Björkholm
Fotograf Olle Björkholm
Fotograf Olle Björkholm
Fotograf Olle Björkholm

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna